Què és OxigeNATs?

OxigeNATs neix com un espai d’actualitat naturalista, de descoberta de la biodiversitat i del paisatge; del que està passant ara a la natura i alhora, amb coneixements i descobertes atemporals, sempre interessants i útils.

Un espai independent, amb un equip jove, treballador, motivat i rigorós, implicat en el sector ambiental, empoderat i amb criteri; i alhora, una direcció amb més de 25 anys d’experiència divulgant i il·lustrant natura. Un projecte amb la llibertat de donar la informació fresca i autèntica, però ben treballada per un equip de realització i comunicació potent i motivat.

Amb capítols breus i modular, multiplataforma, amb diferents seccions i d’una durada total d'uns 15 minuts. Un espai que genera impacte en diferents grups de la població i de diferents maneres: des de TV3 fins a les xarxes socials, amb un format elàstic i adaptable a les oportunitats: col·laboracions amb mitjans, televisions locals, etc.

 

 

OxigeNATs vol ser un espai amè, visual i propositiu. Un espai que aglutina el sector ambiental, treballant-hi colze a colze i impulsant-ne el missatge. Al servei de les entitats d’estudi i conservació de la biodiversitat i com a caixa de ressonància de la seva activitat, i amb el suport d’ens públics i privats vinculats a la gestió, el gaudi responsable i el coneixement de la natura: sector primari, editorials, equipament, comerços i empreses ecoturístiques, entre d’altres.

 

 

Amb la voluntat d’esdevenir una eina per fer arribar a un públic objectiu molt ampli un contingut pedagògic, sense ser alliçonador, amb una visió positiva, informada, crítica i participativa de la biodiversitat i les seves interaccions amb l’activitat humana.